Povezovalni in pakirni stroji za plastični trak

Povezovalni in pakirni stroji za plastični trak

Pol-avtomatski in avtomatski pakirni stroji za povezovanje plastičnega traku (PP trak) in polavtomatski pakirni stroj za povezovanje palet

Polavtomatski in avtomatski pakirni stroji za povezovanje plastičnega PP traka, vam omogočajo pol avtomatsko in avtomatsko pakiranje in povezovanje s plastičnim trakom.  Plastični PP trak se vstavi pod pakirni stroj, kateri se ovije okoli paketa na mizi pakirnega stroja. Pol-avtomatski pakirni stroj omogoča hitro in enostavno povezovanje paketov. Avtomatski pa popolnoma avtomatizira povezovanje. Pakirni stroji so stabilna in omogočata zanesljivo in učinkovito pakiranje. Posebno usposabljanje za delavce na polavtomatskem pakirnem stroju ni potrebno.

V naši ponudbi imamo tudi polavtomatski stroj za povezovanje palet. Pakirni stroj je primeren za trak širine 9-19mm. Polavtomatski stroj za povezovanje palet avtomatsko prereže različne debeline traku (0,5-1mm) brez spreminjanja nastavitev. Stroj je masiven in stabilen. Sila nateznosti zategovanja traku znaša med 5 in 150kg. Stroj je primeren za PP (polipropen) in PET (polietilen) trak.

POL-AVTOMATSKI IN AVTOMATSKI PAKIRNI STROJI ZA POVEZOVANJE PLASTIČNEGA TRAKU (PET ALI PP TRAK)

Včasih v proizvodnji ne zadostuje ročno pakiranje, saj je precej dolgotrajno in zamudno. V masovni proizvodnji, kjer je pakiranje pomemben del le te, sta hitrost in učinkovitost zelo pomembni. Iz tega razloga se za hitrejši potek povezovanja uporabljajo pol-avtomatski in avtomatski pakirni stroji za povezovanje traku (PP in PET traku).

Polavtomatski stroji za povezovanje so uporabni v mnogih sektorjih. Preprosta konstrukcija stroja zagotavlja stabilno in nemoteno delovanje z minimalnim vzdrževanjem.

Stroji za ročno povezovanje skrajšajo čas pakiranja. Poleg tega omogočajo lažji prijem velikih in nerodnih izdelkov. Pol-avtomatski in avtomatski stroji, ki jih ponujamo so pri povezovanju paketov zelo učinkoviti.

 

Polavtomatski povezovalni stroj HIPO

HIPO polavtomatski stroj za povezovanje PP traku širine od 5 do 15mmNaš najbolje prodajani stroj (model HIPO) se lahko uporablja za vezanje PP traku različnih širin (od 5mm do 15mm), stroj pa je zelo robusten in za vzdrževanje ne zahteva veliko. Tako uporaba stroja kot tudi zamenjava tuljave sta zelo enostavna. Polavtomatski stroji tipa HIPO za vezavno PP traku so zelo tihi zaradi sodobnega enosmernega motorja, elektronskega nadzora napetosti, primerni pa so tudi za tanjše PP trakove. Poleg tega so pol avtomatski stroji varni za rokovanje in za delo z njimi ne potrebujemo posebnega  usposabljanja delavcev. Pomembna prednost naših pol avtomatskih strojev je tudi ta, da samodejno prilagajajo napetost traku ter tako preprečujejo poškodbe na mehkejših paketih ter veliko bolje zaščitijo večje izdelke. Stroj je precej ozek, zato ga z lahkoto premikamo tudi skozi tesnejše prostore hkrati pa je dovolj robusten za uporabo v katerihkoli pogojih. Varnost pri delu, enostavna uporaba, učinkovitost in skrajšanje časa pi pakiranju ter kakovost so torej odlike, si jih pripisujemo našim pol avtomatskim strojem za pakiranje s plastičnim PP trakom

Polavtomatski stroj za povezovanje palet, se uporabljajo za ročno premikanje steze pod paleto.

Avtomatski stroji za povezovanje plastičnega traku so industrijski standard za vzdržljivost in ekonomičnost. Naša linija avtomatskih strojev vključuje visoko kakovostne stroje, ki so energetsko varčni ter znižujejo skupne stroške.

Loading...