Ročni in električni viličarji

Ročni in električni viličarji

Nudimo tako električne regalne paletne viličarje kot ročne paletne in ročne visokodvižne viličarje. Viličarji so vareni in stabileni ter olajšajo delo zaposlenim. 

Električni viličar bo povečal produktivnost v vašem skladišču ter pohitril procese, delavca bo v celotni razbremenil, saj prevzame tako premik tovora kot dvignaje in spuščanje. Zaradi lahkega manevriranja se viličar uporablja tudi v supermarketih in trgovinah. Električni paletni viličar lahko dvigne tovor težak 1 tono na višino 1,6m. Skupna širina vilic je 570mmdolžina vilc viličarja pa je 1150mm.

Ročni visokodvižni regalni viličar bo olajšal dvigovanje težkih bremen. Zaradi cenovne dostopnosti se uporablja v proizvodnih procesih, kjer dvigovanje in spuščanje tovora ni vsakodnevni proces.

Kakovosten ročni paletni viličar ali Rudi pa je tako ali tako pripomoček brez katerega ne gre v proizvodnji, obrti, delavnici, skladišču ali supermarketu.

Nudimo vam brezplačno dostavo ter garancijo.

Električni regalni paletni viličarji vam bo omogočil premikanje tovora po skladiščin ali proizvodnih prostorih brez napora. Elektro viličar je enostaven za uporabo. Zaposleni se ga bodo hitro navadili, ker jim bo olajšal delo ter povečal varnost in produktivnost na delovnem mestu. V primerjavi z ročnim paletnim viličarjem, električni povzročijo manj poškodb, saj je dvigovanje in spuščanje tovora avtomatizirano. Poleg tega prihranijo veliko časa delavcem, saj ti lahko tovor prenesejo čez večje razdalje, možnost obremenitve pa je prav tako veliko večja. Potrebno se je zavedati, da so elektro paletni viličarji naložba, ki vam na dolgi rok prihrani veliko časa in denarja.

Loading...