Ovijalec palet

Ovijalec palet

Nudimo visokokakovostne pol-avtomatske in avtomatske ovijalce palet po ugodnih cenah. Naši ovijalci palet s folijo so stabilni, zanesljivi, enostavni za upravljanje, hitri in imajo digitalni zaslon. Stroj za ovijanje palet  uporablja raztegljivo folijo, katera se uporablja kot standard pri ovijanju palet. Avtomatski in polavtomatski stroji za ovijanje s folijo imajo certifikat ISO, CE in druge potrebne certifikate ter so v skladu z vsemi standardi in predpisi EU. Z naložbo v stroj za ovijanje palet boste pospešili postopek pakiranja in prihranili pri stroških dela, saj boste tako zmanjšali čas, ki ga bodo zaposleni porabili za ovijanje palete. Cena polavtomatskega in avtomatskega ovijalca palet se giblje od nekaj tisoč evrov naprej. Stroj za ovijanje palet s folijo bo povečal vašo produktivnost in pospešil postopek paletiziranje.

O stroju za ovijanje palet

Odgovorili vam bomo zakaj potrebujeteovijalec palet, cenovni razpon strojev za ovijanje s Stretch folijo, kako bo stroj za ovijanje palet povečal produktivnost v vašem podjetju in pospešil postopek pakiranja ter kakšne stroje za ovijanje palet poznamo.

Cena ovijalca palet

Cena ovijalca palet je odvisna od več dejavnikov, vendar lahko donos naložbe pričakujete že v nekaj mesecih, če upoštevate prihranek časa in povečanje produktivnosti. Cene strojev za ovijanje s folijo se gibljejo od nekaj tisoč do deset tisoč evrov. Cena je odvisna od tega, ali je stroj popolnoma avtomatiziran ali polavtomat. Poleg tega je še en ključni dejavnik, če ima stroj za zavijanje palet inteligentno upravljanje na dotik, celovitim varnostnim sistemom zaščite, modulom IOT, širina mize, višina ovijanja itd.

Kako deluje ovijalec palet?

Ovijanje palete se začne z nakladanjem palete na ovijalec palet

Pred začetkom postopka ovijanja palet je treba tovor najprej postaviti na ovijalec palet. Ko je tovor na paleti, se celoten sklop (paleta in tovor) ovija skupaj.

Postavitev tovora na paleto je pomemben korak. Postavitev tovora na paleto je ključnega pomena. Tovor ne sme viseti čez stranico palete ali biti več kot štiri centimetre v njem. Tudi paleta sama igra vlogo in mora biti v dobrem stanju.

Loading...