Vrvice in trakovi za povezovanje

Vrvice in trakovi za povezovanje

Vrvica za povezovanje in tekstilni trak za ročno vezanje bal

Vrvica za povezovanje se uporablja za ročno povezovanje v različnih industrijah. Predvsem se uporablja v reciklažni industriji za vezanje odpadne embalaže, bal in podobno. Nepogrešljiva je tudi v lesni ali kovinski industriji.

Tekstilni trak za povezovanje bal je enake kakovosti kot lepljeni trak, razlika je le v tem, da je dolžina traku v zvitku manjša v primerjavi s standardnim lepljenim trakom kar omogoča in olajša ročno vezanje ter prenašanje traku. Poleg tega ima tekstilni trak za povezovanje bal tudi manjši premer kot standardni trak. Mere traku so: od 9 mm do 16 mm za standardne tekstilne trakove. Navijanje: Kolut z notranjim premerom 62 in 76 mm se uporablja za navijanje standardnih lepljenih HOT MELT trakov.

Vrvica za povezovanjeVrvica za povezovanje

Vrvica za povezovanje se uporablja za ročno povezovanje različnih produktov v proizvodnji. V podjetju Roles prodajamo vrvico za povezovanje TIP 150, ki je primerna za vezanje težjih predmetov, hlodov in podobno. Na enem kolutu vrvice je 1350 metrov vrvi, vrvica za povezovanje pa tehta ca. 9kg.

Tekstilni trak za ročno vezanje balTekstilni trak za ročno povezovanje in pakiranje bal

Je enake kakovosti kot lepljeni trak, le da je dolžina traku v zvitku manjša v primerjavi s standardnim lepljenim trakom.  Prav tako je manjši premer koluta na katerega je trak navit (62 mm vs. 76 mm, ki ga imajo zvitki standardnega lepljenega traku). Razlog različnih premerov je v tem, da določeni stroji za delo dopuščajo le točno določeno širino in premer.

Je prvotni izdelek v tej družini trakov. Narejen je iz prepletenih poliestrskih vlaken, ki so med seboj povezana z vročim lepilom. Ni primeren za pakiranje izdelkov z ostrimi robovi.

Mere: 9 mm-16 mm za standardne tekstilne trakove

Navijanje: Kolut z notranjim premerom 62 in 76 mm se uporablja za navijanje standardnih lepljenih HOT MELT trakov.

Loading...