Plastični vogalniki

Plastični vogalniki

Plastični vogalniki za industrijsko uporabo (veliki in mali) pri povezovanju in pakiranju

Plastični vogalniki za industrijsko pakiranje in povezovanje so potreben in cenovno dostopen material s katerim zaščitite vaš tovor. Ostaja veliko tveganje, da se robovi in vogali blaga med prevažanjem in skladiščenjem poškodujejo. Z namenom, da bi preprečili poškodovanje vašega zapakiranega blaga zaradi plitvih trakov, je kot zaščito priporočljivo uporabljati plastične vogalnike. Te poznamo s konicami ali brez njih. Tovrstni s konicami na primer, olajšujejo pritrditev robov in zaščitijo kote kartonastih škatel. Naša ponudba vključuje plastične vogalnike brez konic, ki odlično zavarujejo robove in vogale zapakiranega blaga, na voljo pa so v dveh dimenzijah.  Nudimo manjše plastične vogalnike, ki so v dimenziji 30*30*3 mm (mali) večje in v dimenziji 50*50*5 mm (veliki). Lastnosti, ki jih pripisujemo so: ne zdrsljiva in zravnana površina, dimenzijska stabilnost, visoka vzdržljivost ter enostavnost uporabe in vzdrževanja. Plastični vogalniki so nepogrešljiv pripomoček pri povezovanju s PET in PP pakirnimi trakovi.

PLATIČNI VOGALNIKI ZA ZAŠČITO PRI PAKIRANJU

Plastični vogalniki za zaščito pri pakiranjuAli vaše podjetje deluje v industriji, ki pakira večje pošiljke ali pa posamezne pakete? Če je odgovor pritrdilen, je zavedanje tega, da je zaščita robov najboljša izbira za zaščito celotnih izdelkov med transportom. Pri transportu občutljivejših izdelkov, so plastični vogalniki ena izmed najboljših rešitev za protekcijo le teh. Ti ščitijo predvsem robove na škatlah, v katerih so zapakirani izdelki in predmeti. Uporabljajo se tudi za stabilizacijo in krepitev različnih obremenitev, ki bi se uspele poškodovati med prenašanje, skladiščenjem ali med vožnjo.

Plastični vogalnik zaščita pri povezovanju mali in velikiPomembno je, da vaši izdelki na cilj prispejo v celoti in popolnoma nepoškodovani. Iz tega razloga, vam ponujamo vrsto zaščitnih plastičnih kotnikov oziroma vogalnikov. Ti predmete in izdelke varujejo pred skladiščenjem ter med transportom. Zasnovani so tako, da ščitijo občutljivejše predele, ki se zlahka poškodujejo ali opraskajo Robna in kotna varovala so tako odporna proti praskam. Plastični vogalniki za industrijsko pakiranje in povezovanje so potreben in cenovno dostopen material s katerim zaščitite vaš tovor. Z namenom, da bi preprečili poškodovanje vašega zapakiranega blaga zaradi plitvih trakov, je kot zaščito priporočljivo uporabljati plastične vogalnike. Te poznamo s konicami ali brez njih. Tovrstni s konicami na primer, olajšujejo pritrditev robov in zaščitijo kote kartonastih škatel. Naša ponudba vključuje plastične vogalnike brez konic, ki odlično zavarujejo robove in vogale zapakiranega blaga, na voljo pa so v dveh dimenzijah.  Pakiraj.si ponuja plastične vogalnike v dveh velikostih in sicer male in velike. Mali obsegajo velikost trideset krat trideset, veliki pa so v velikosti petdeset krat petdeset.

Lastnosti, ki jih pripisujemo našim plastičnim vogalnikom so: ne zdrsljiva in zravnana površina, dimenzijska stabilnost, visoka vzdržljivost ter enostavnost uporabe in vzdrževanja. Plastični vogalniki so nepogrešljiv pripomoček pri povezovanju s PET in PP pakirnimi trakovi.

Če iščete primerne vogalnike za vaše potrebe, se  na našo ekipo, ki vam bo z veseljem svetovala.

Loading...