Preše za papir

Preše za papir

Preše za papir se uporablja za stiskanje in baliranje odpadne embažale kot so odpadni kartonov, bombažne preje, plastike, lesa in drugega materiala, katerega prostornino je treba čim bolj zmanjšati. Preša za papir je zasnovana kot navpična preša, stiskalnica temelji na hidravličnem mehanizmu. Preša za odpadke ima električno krmiljenje in ročno vezavo. Nudimo preša za papir, karton, plastiko s tlačno silo od 10 ton KN do 60 ton KNizkoristek je 4 ~ 8 kosov na uro. Teža vsakega stisnjenega kosa je lahko od 30 do 300 kg, odvisno od odpadnega materiala.

Preše za stiskanje bodo znatno znižali stroške recikliranja materialov, saj se lahko količina materiala zmanjša za 90%. Preša za recikliranje je bistvenega pomena za vsa podjetja, ki proizvajajo kakršne koli odpadke. Cena preše za papir se giblje od nekaj tisoč evrov. Vertikalna preša bo drastično zmanjšala stroške skladiščenja in odvoza, odkupa odpadnih materialov. Dostava preš za papir ni brezplačna, vendar vam lahko uredimo ugoden prevoz do vašega podjetja.

O stiskalnici za papir in odpadke

recycling balerTukaj bomo odgovorili na pogosta vprašanja, zakaj potrebujete prešo za papir, cenovni razpon vertikalnih preš, kako vam bo stiskalnica za odpadke pomagala zmanjšati stroške odpadnih materialov in prihranili prostor ter kakšne so prednosti preše za papir. Preše za karton izboljšajo učinkovitost pri recikliranju kartona in ravnanju z odpadki ter so pomembno orodje za podjetja in organizacije vseh velikosti. Spoznajte prednosti, pomisleke in navodila za nakup stiskalnice za odpadke.

Preša za papir cena

Cardboard balerCena preše za papir je odvisna od različnih dejavnikov, vendar lahko donos naložbe pričakujete v nekaj mesecih, če upoštevate prihranek denarja za odpadne materiale. Cene preš za odpadke se gibljejo od nekaj tisoč do deset tisoč evrov. Cena je odvisna od moči preše za recikliranje, števila stisnjenih paketov na uro in velikosti prostora za stiskanje. Še en ključni dejavnik je, če ima stiskalnica za odpadke močan motor ter moč stiska.

Kako preša za papir deluje?

recycling baler pricePreša za karton so v vseh oblikah in velikostih, vendar je njihov način delovanja podoben. Karton enakomerno naložimo v prazno komoro, dokler se ne napolni, glavna vrata se zaprejo in hidravlični podstavek stisne odpadke v odpadno balo. Ko stisnjena bala doseže želeno velikost, jo je potrebno ročno zvezati z žico ali tekstilnim trakom ter odstraniti iz preše za papir, da se odpelje za recikliranje.

Loading...