POVEZOVALNI STROJ ZA PLASTIČNI PP TRAK 5-15mm POLAVTOMATSKI (HIPO)

  • Opis
  • TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Opis

POVEZOVALNI STROJ ZA PLASTIČNI PP TRAK 5-15mm POLAVTOMATSKI (HIPO)

Polavtomat za povezovanje s plastičnim trakom paketovHIPO je polavtomatski stroj za povezovanje PP traku širine od 5 do 15mm in vam omogoča hitro in enostavno pol avtomatsko pakiranje in povezovanje s PP plastičnim trakom. Je najcenejši način za hitro vezavo s PP trakom. Namenjen je za pakiranje s trakovi. Uporablja se za vezanje različnih paketov, avtomobilskih pnevmatik in platišč, velikih in malih škatel, za paletizirano blago na paletah ter druge materiale.

Polavtomatski povezovalni stroj HIPO za plastični PP trak je odprt, to pomeni, da niste omejeni s višino, širino in dolžino paketa, kar ga uvršča med bolj univerzalne in prilagodljive povezovalen stroje za plastični trak. Ima štiri stabilne noge na kolesa, zato ga lahko poljubno premikate po proizvodnjem obratu ali delavnici, hkrati pa zaradi sistema zaklepa koles omogoča stabilno in varno pakiranje. Napajanje stroja se vrši pri  220V / 50 / 60Hz 1PH 0.25Kw.

HIPO polavtomatski stroj za povezovanje s plastičnim trakom omogoča različen napetostni razpon in sicer med 3 in 45 kg. Višina delovne mize je 730mm. Stroj uporabljamo za pakiranje s polipropen (PP) trakom, ki se vstavi pod stroj in se ovije okoli paketa na mizi. Pol avtomatski stroj nato omogoča hitro in enostavno povezovanje paketa. Stroj trak zategne, zvari in nato se nato samodejno izklopi. 

Širina PP traku, ki ustreza stroju lahko nastavite med 5-15mm, primerna debelina traku za pakirni stroj pa je med 0,5-0,8mm. Dimenzije stroja v mm so dolžina 840mm, širina 550mm in višina 730mm. Teža stroja je N.W: 60 / G.W: 67 kg.

Stroj vsebuje standardno opremo. Je izredno kakovosten in trpežen. Vsebuje sistem hlajenja PP traku, da se ta bolje pritrdi na površino. Ena izmed prednosti tega modela pred ostalimi je v tem, da ima sistem varčevanja z električno energijo, saj se motor po 60 sekundah ustavi in tako zmanjša obrabo ter podaljša življenjsko dobo stroja. Vgrajen ima tudi napredni krmilni sistem, ki omogoča manj okvar in enostavno vzdrževanje. Trajen prenos elektromagnetne sklopke preprečuje obrabo ter zmanjša šumenje. Vgradite lahko tudi dodatno vhodno in rezalno stikalo na nadzorno ploščo, ki bosta še povečala učinkovitost delovanja. Prednost stroja je tudi njegova majhnost, tako da ga lahko z lahkoto prenašate po prostoru, poleg tega pa prostor tudi prihranite. Ker je stroj dobro oblikovan, omogoča visoko vzdržljivost in stabilnost. Varčno delovanje stroja je največje, če uporabite 6mm PP trak.

V naši ponudbi imamo poleg tega modela tudi ostale modele polavtomatskih povezovalnih strojev. Za dodatne informacije in nasvete pri nakupu izdelkov se obrnite na naše svetovalce, na info@pakiraj.si ali 02 88 57-446, ki vam bodo z veseljem pomagali.

HIPO polavtomatski stroj za povezovanje PP traku širine od 5 do 15mm tehnične lastnosti polavtomata

Loading...