Baterijski spenjalec GT – ONE 10-16 mm, Li-oN za PP in PET trak

  • Opis

Opis

Na pakiraj.si vam nudimo kvaliteten baterijski spenjalec GT-one ter brezplačno dostavo. Poleg tega vam nudimo servis in 12 mesecev garancije.

Lastnosti

Baterijski spenjalec GT-one ima nastavljive načine delovanja glede na uporabo. Vstavljanje traku je hitro in enostavno, v primeru, ko govorimo o avtomatskem načinu uporabe, pa po pritisku gumba orodje pridobi potrebno napetost in variacijsko varjenje (ogrevanje s trenjem). Uporablja se lahko za horizontalno ali vertikalno vezavo. Opremljen je z motorjem, ki ga poganja litij-ionska baterija najnovejše generacije.

Tehnični podatki

Podpira PP in PET trak. Vezalna površina je ravna ( minimalna dolžina je 120 mm). Debelina traku primerna za orodje se giba med 0,5 mm in 1,00 mm. Maksimalna nateznost je 2000N. V paketu prideta tudi polnilec in baterija. Teža z baterijo znaša 3,8 kg.

Delovanje spenjalca

Sprva postavite trak okrog izdelka, ki ga želite oviti tako, da se ta ujema z robovi.  Nato vstavite robove med napenjalni valj. Glede na to, kako nastavite orodje, lahko izbirate med polavtomatskim in mehkejšimi načini, ki so primerni za občutljivejše izdelke. V polavtomatski izvedbi nato pritisnete gumb, da zategnete trak, dokler ne dosežete želene napetosti. S pritiskom tipke napenjalna naprava samodejno opravi varjenje in rezanje traku. Ko naprava zapiska ali požene svetlobni signal to pomeni, da lahko izvlečete orodje iz traku. V primeru ročnih baterijskih aparatov, ki so primerni za PP in PET trakove, pa nam ti predvsem olajšajo delo ter skrajšajo čas pakiranja. Prednost je tudi v avtomatskem natezanju traku ter v tem, da jih lahko uporabljamo brez dodatnih sponk. Glavna odlika uporabe spenjalca je ta, da omogoča kompaktnejše pakiranje in povezovanje izdelkov, saj je njegova moč velika.

 

Loading...