Električni paletni regalni viličar 1200kg, 2,5m, 680mm

  • Opis

Opis

Električni paletni regalni viličar 1200kg

Visokokakovosten ugoden električni regalni paletni viličar je ekonomičenvaren in stabilen. Električni viličar služi za prevažanje palet po skladiščih, proizvodnem obratu, trgovinah ali supermarketih.  Ker električni viličar prevzame tako premikanje tovora kot dviganje in spuščanje, bo povečal produktivnost v vašem skladišču ter pohitril procese in popolnoma razbremenil delavce. Električni paletni viličar lahko dvigne tovor težak 1,2 tone na višino 2,5m. Skupna širina vilic je 680mm (ni primeren za EURO palete)dolžina vilic viličarja pa je 1150mm.

Električni paletni viličarji delujejo na avtomatski pogon kar pomeni, da je njihova uporaba še lažja in učinkovitejša, glede na ročne paletne viličarje. Akumulator znotraj viličarja omogoča hitro polnjenje ter dolg obratovalni čas. Tovrstni viličarji nudijo izredno varnost za zaposlene, enostavno uporabo, so funkcionalni, njihova glavna prednost pa se skriva v povečanju produktivnosti pri skladiščenju.

Električni paletni regalni viličarji so izredno fleksibilno zasnovani, uporabni pa so v različnih industrijskih panogah kot pripomoček za vertikalno nalaganje tovora. Služijo tudi kot prenosni delovni pripomoček, ki močno poenostavljajo naloge v delovnem okolju. Tovrstni viličarji spodbujajo boljšo izrabo prostora, omogočajo hitrejše nalaganje in shranjevanje blaga.

Nudimo vam brezplačno dostavo ter 6 mesecev garancije na električni viličar.

Elektro dvig2500 mm
Višina dviga2500 mm
Lastna teža430 kg
Nosilnost1200 kg
Obračalno kolo220×70 mm
Skupna širina vilic680 mm
Minimalna višina85 mm
Dolžina vilic1130 mm
Dimenzija koles80×93 mm
Skupna dolžina1950mm
Skupna širina800 mm
Tip kolesaPoliuretan
Akumulator2x 100Ah/24V
Pogonski motor2.2 kW

Električni viličar je na zalogi in je dobavljiv takoj. Za povpraševanje nam pišite na info@pakiraj.si ali nas pokličite na 02 88 57-446, naši izkušeni svetovalci pa vam bodo na podlagi dolgoletnih izkušenj pomagali poiskati najboljši model viličarja glede na vaše potrebe.

 

Loading...