Baterijski spenjalec TES Plus 16-19 mm, Li-oN za PET trak + 2x baterija

  • Opis

Opis

Kvaliteten baterijski spenjalec TES Plus obsega možnost spenjanja PET traku širine od 16 do 19 mm.  Debelina traku, ki jo orodje sprejema je med 0,5 in 1,2 mm. Ta spenjalec se uporablja v papirni, tekstilni, jekleni in kemični industriji ter v številnih drugih panogah. Mere stroja so 345*110*115 mm. Teža stroja pa je 4,3 kg. Ker je stroj lahek in ga lahko nastavimo ročno, sami po želji nastavimo željeno teznost.

Baterijski spenjalec TES Plus 16-19 mm, Li-oN za PET trak

Maksimalna sila zatega je med 400-5000 N. Stroj se uporablja za vertikalno ali horizontalno vezavo.  Prednosti tovrstnega baterijskega spenjalca so v tem, da je v svoji kategoriji izjemno lahek in enostaven za uporabo, hkrati pa je izdelan iz visokokakovostnih surovin, kar mu daje izjemno trpežnost. Ohišje je izdelano iz kvalitetne plastike, ki je odporna na zunanje dejavnike, spremembe temperature in ostale morebitne nevšečnosti.

Baterijski spenjalec TES Plus uporabljamo brez sponk, saj deluje na osnovi vročega spoja, ta pa je močan in brezhiben. Po pritisku gumba stroj pridobi potrebno napetost in se začne ogrevati s trenjem. Spenjalec odlikuje visoka avtomatizacija v kombinaciji z enostavno uporabo in upravljanjem. Poleg tega je mobilen, saj deluje praktično brez kablov, kar omogoča, da ga prosto prenašate po prostoru tja, kjer ga potrebujete.

Baterijski spenjalec omogoča nastavitev različnih časov varjenja in sile pritrjevanja. Katero boste izbrali je odvisno predvsem od velikosti in kakovosti PET traku. Na orodju boste s pomočjo levega in desnega gumba ob straneh lahko sami nastavili željeno silo in čas.

Baterijski spenjalec TES Plus 16-19 mm, Li-oN za PET trak + 2x baterija

Spenjalec je opremljen z motorjem, ki ga poganja litij-ionska baterija najnovejše generacije. V kompletu prideta dve ionski bateriji (ena je gratis), ki sta zmogljivi 14,8V -4000mAh 59.2Wh. Baterije se polnijo. Čas polnjenja od 100 do 120 spojev pa je 90 minut.

Napenjalec deluje tako, da trak postavite okrog izdelka, ki ga želite oviti tako, da se ta ujema z robovi. Nato pa ustavite robove med napenjalni valj. S pritiskom tipke naprava sama opravi rezanje traku in njegovo varjenje. Ko se požene svetlobni signal ali zapiska, lahko izvlečete napravo iz traku. Takšna uporaba stroja je zelo varna in omogoča rokovanje z orodjem vsakemu, ne samo strokovnim delavcem. Kljub temu vam priporočamo, da v primeru ostrih nakladnih robov, dodate zaščito za robove.  Poskrbite tudi, da je orodje redno vzdrževano in da redno preverite, ali je kakšen del poškodovan ali obrabljen, saj tako zagotovite večjo varnost.

Pri nas dobite poleg baterijskega spenjalca TES Plus tudi baterijske spanjalc za trak širine od 13 do 16mm baterijski spenjalec TES. Odlikuje jih kvaliteta in enostavnost uporabe. Uporaba baterijskih spenjalcev vam omogoča, kompaktnejše pakiranje in povezovanje izdelkov, saj je njihova moč velika, hkrati pa je rokovanje z njimi enostavno, ker so lahko prenosljivi. V naši ponudbi najdete široko paleto orodji in trakov, poleg tega pa vam nudimo tudi servis in brezplačno svetovanje pri kateremkoli nakupu. V primeru naročila paketa, je dostava brezplačna. Za vse dodatne informacije se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali. Z avtomatizacijo pakiranja boste prihranili čas in denar, hkrati pa boste poskrbeli za svojo boljšo konkurenčnost.

Loading...