Baterijski spenjalec TES 12-16 mm, Li-oN za PP in PET trak + 2x baterija

  • Opis

Opis

Na pakiraj.si vam nudimo kvaliteten in ugoden baterijski spenjalec za PET in PP trak širine med 12mm in 16mm ter brezplačno dostavo. Poleg tega vam nudimo servis in 12 mesecev garancije ter dodatno baterijo.

Baterijski spenjalec TES 13-16 mm, Li-oN za PET in PP trak

Lastnosti

Baterijski spenjalec TES 12-16mm lahko ročno nasdtavite glede na željeno teznost. Vstavljanje traku je hitro in enostavno, v primeru, ko govorimo o avtomatskem načinu uporabe, pa po pritisku gumba orodje pridobi potrebno napetost in variacijsko varjenje (ogrevanje s trenjem). Uporablja se lahko za horizontalno ali vertikalno vezavo. Opremljen je z motorjem, ki ga poganja litij-ionska baterija najnovejše generacije.

Tehnični podatki

Podpira PP in PET trak. Vezalna površina je ravna ( minimalna dolžina je 120 mm). Debelina traku primerna za orodje se giba med 0,5 mm in 1,20 mm. Maksimalna nateznost je 2800N. V paketu prideta tudi polnilec in dve bateriji. Teža z baterijo znaša 3,16 kg. Ta baterijski spenjalec sodi med najlažje v svoji kategoriji.

Delovanje spenjalca

Baterijski spenjalec deluje tako da postavite trak okrog izdelka, ki ga želite oviti tako, da se ta ujema z robovi.  Nato vstavite robove med napenjalni valj. Glede na to, kako nastavite orodje, lahko izbirate med polavtomatskim in mehkejšimi načini, ki so primerni za občutljivejše izdelke. V polavtomatski izvedbi nato pritisnete gumb, da zategnete trak, dokler ne dosežete želene napetosti. S pritiskom tipke napenjalna naprava samodejno opravi varjenje in rezanje traku. Ko naprava zapiska ali požene svetlobni signal to pomeni, da lahko izvlečete orodje iz traku. V primeru ročnih baterijskih aparatov, ki so primerni za PP in PET trakove, pa nam ti predvsem olajšajo delo ter skrajšajo čas pakiranja. Prednost je tudi v avtomatskem natezanju traku ter v tem, da jih lahko uporabljamo brez dodatnih sponk. Glavna odlika uporabe spenjalca je ta, da omogoča kompaktnejše pakiranje in povezovanje izdelkov, saj je njegova moč velika. Rokovanje z baterijskim spenjalec pa je enostavno in varno.

 

 

Loading...